Praktijk voor Natuurgeneeskunde 

 

Cursussen

Workshop astrologie: Ben je nieuwsgierig naar wat astrologie is en wil je graag ontdekken wat je echte horoscoop je kan vertellen? Dan is deze workshop astrologie zeker iets voor jou. Je maakt kennis met de opbouw van je persoonlijke horoscoop.
We bespreken de opbouw van horoscoop;  de dierenriemtekens, de elementen en kruizen, planeten en huizen komen aan bod en de opgedane kennis kan meteen toegepast worden in de eigen horoscoop. De duur van de workshop is een dagdeel en kan van start gaan bij voldoende deelnemers. Kosten slechts 41,50 euro incl. biologische lunch en certificaat. Interesse? Stuur dan een mail naar macareen10@gmail.com.

Cursus Astrologie: Ben je nieuwsgierig naar wat astrologie nu werkelijk is en wil je graag ontdekken wat je echte horoscoop je kan vertellen? Dan is deze cursus astrologie misschien iets voor jou. In deze cursus psychologische astrologie leer je de basisprincipes van de astrologie aan de hand van je persoonlijke horoscoop. Er wordt gewerkt in kleine groepjes, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is.
Je maakt kennis met de dierenriem als levensweg die opgebouwd is uit de twaalf tekens, overeenkomend met de ontwikkelingsstadia in een mensenleven en algemeen in de gehele natuur. De tekens van de dierenriem, de elementen en kruizen, planeten en huizen komen aan bod en de opgedane kennis kan meteen toegepast worden in de eigen horoscoop. De cursusduur is 6 dagdelen en kan van start gaan bij voldoende deelnemers. Kosten 219,95 incl. biologische lunch en certificaat.  Interesse? Stuur dan een mail naar macareen10@gmail.com.

                                                                                          

Workshop werken met Klankschalen: Ben jij geïnteresseerd in Klankschalen, maar heb je geen idee hoe je hiermee kunt werken? En misschien heb je al een Klankschaal en staat deze te verstoffen in de hoek van je kamer omdat je niet weet wat je er verder mee kunt? Wil jij meer halen uit je Klankschaal of overweeg je om er zelf een aan te schaffen? Dan is deze workshop echt wat voor jou! De duur van de workshop is een dagdeel en kan van start gaan bij voldoende deelnemers. Kosten 39,50 euro incl. biologische lunch en certificaat.  Interesse? Stuur dan een mail naar macareen10@gmail.com.

                                                                                                                                                  

Workshop Yoga en meditatie: Wanneer nam je voor het laatst echt tijd voor jezelf? Om uit te rusten en te reflecteren op hoe je het leven tegemoet treedt? Dit retreat biedt ruimte voor reflectie en inzicht, maar is ook gewoon een cadeau aan jezelf en een open uitnodiging om volop van het leven te genieten.
Tijdens programma kun je genieten van yoga, meditatie,  lekker & gezond eten.
Het programma is ontworpen om tot rust te komen en op te laden, én om je te inspireren positieve waarden zoals vreugde, vriendelijkheid, compassie en gelijkmoedigheid te cultiveren in je dagelijks leven. We zullen deze thema's verkennen door middel van lezingen, groepsdiscussies, reflectie en meditatie. De duur van de workshop is een dag en kan van start gaan bij voldoende deelnemers. Kosten 69,95 euro incl. biologische lunch en certificaat. Interesse? Stuur dan een mail naar macareen10@gmail.com.

                                                                              

Workshop Kleurenpunctuur: Met de kleurenpunctuur volgens Peter Mandel gebruik je de kracht van licht en kleur en breng je trillingen van gekleurd licht op (acupunctuur)punten en reflexzones op het lichaam; om pijn en stress te behandelen, het immuunsysteem te versterken, te ontgiften, de hormoonhuishouding te harmoniseren, meridianen/organen te harmoniseren,  cellulaire sporen van trauma’s en emotionele conflicten op te ruimen. Vaak is dit basis van lichamelijke klachten. De workshop omvat:

  • Het esogetisch model 
  • Betekenis en werking van kleur en licht
  • De invloed van licht en kleur op geest, ziel en lichaam en hoe dat werkt
  • Methoden, middelen en technieken
  • Herstel van hormonaal en emotioneel evenwicht
  • Praktische oefeningen


De duur van de workshop is een dag en kan van start gaan bij voldoende deelnemers. Kosten 75,00 euro incl. biologische lunch en certificaat. Interesse? Stuur dan een mail naar macareen10@gmail.com.