Praktijk voor Natuurgeneeskunde 

 

EcoNIDRA™ De kunst van transformationele ontspanning

Ben jij klaar om het hele ecosysteem van je lichaam, geest en emoties, diep te ontspannen? Terwijl je diep ontspant worden er door jou (in je onderbewustzijn) zaadjes van transformatie te geplant, in een toestand tussen waakzaamheid en slaap, die zo een veel grotere kans hebben om realiteit te worden dan als we onze doelen vanuit het cognitieve brein proberen tot stand te brengen. EcoNIDRA™ verbindt je op een toegankelijke manier (opnieuw) met jezelf, met anderen en met de natuur. EcoNIDRA™ is een tak van de yoga nidra waar nidra en natuurverbinding elkaar ontmoeten. De oprichter, Kat Novotna, een gids voor bostherapie in hart en nieren, heeft deze mix van extreem diepe ontspanning en technieken die de verbinding met onze innerlijke natuur versterkt. Tijdens een EcoNIDRA-sessie™ werk je samen met de natuur als getuige van de 'practice' en intentie (of hartewens). Je maakt onder begeleiding van mijn stem een 3-voudige reis door het lichaam, zintuigen, en door de Aarde met geluiden van moeder natuur. EcoNIDRA™ kan op verschillende momenten van de dag een waardevolle bijdrage geven: 's ochtends voor een energiek en creatief begin, tussendoor om op te laden tijdens je werkdag en fris te herstarten of 's avonds om de dag van je af te laten glijden en heerlijk te slapen. EcoNIDRA™ beoefenen kan 1 op 1, in kleine of grote groepen, binnen of buiten. Een sessie kan ook online zonder dat je je camera aan hoeft te zetten. Het enige dat je nodig hebt is je pc of telefoon) en oordopjes en natuurlijk een comfortabele ligplaats met eventueel een dekentje waar je ongeveer 50 minuten niet gestoord wordt. Wellicht heb je tijdens een boswandeling iets meegebracht bijvoorbeeld een dennenappel, tak, steen, veer of schelp. Gemakkelijke, losse kleding is aanbevolen.
Nieuwsgierig? Klik voor een impressie op het filmpje onderaan de pagina.

EcoNIDRA™ Voordelen en voor wie?

EcoNIDRA™ is voor iedereen! Het maakt niet uit hoe oud je bent. EcoNIDRA™ kan ook worden gegeven op scholen voor speciaal- basis- voortgezet onderwijs tot universiteit, bedrijven, instituten, festivals, verenigingen, etc..

 

✵ Bereik een diepe staat van mentale, fysieke en emotionele ontspanning door je zenuwstelsel te kalmeren en reguleert hersengolven, ✵ Helpt bij angst en burn-out ✵ Herwin je vitale energie ✵ Verminderen van stresshormonen, ✵ Verbeter je immuunsysteem, ✵ Verbeter je slaap,✵ Verbeteren van spijsvertering en eetlust,✵ Laat je ogen rusten en vind verlichting voor (digitale) overprikkeling,✵ Cultiveer meer aanwezigheid in je dagelijks leven,✵ Laat een wens of intentie achter door een zaadje te planten in de krachtige, vruchtbare grond van je onderbewustzijn,✵ Faciliteren van veranderingen van ongewenste gewoonten of overtuigingen,✵ Ervaren van emotionele stabiliteit en/of een groter geluksgevoel,✵ Verbeter je gevoel van welzijn,✵  Activeren van meer bewustzijn & aanwezigheid in je lichaam,✵ Ervaren van de verbondenheid met het grotere geheel. ✵Een EcoNIDRA™ sessie wordt wel eens vergeleken met een paar uur slaap.


Contact
Telefoon: 06-27172885 
Email: macareen10@gmail.com
Adres: Kruidenstraat 20
6681NH Bemmel  

kijk op https://econidra.com/teachers-worldwide