Praktijk voor Natuurgeneeskunde 

 

E.E.N.® Therapie (Energetische Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde) 

De betekenis van het woord eclectisch is: "uit alle systemen het beste halen en er tevens de Eenheid in zien". 

Er wordt gebruik gemaakt van drie geneeskundige systemen: De traditionele Chinese geneeskunde, de Oosterse geneeskunde en de Westerse reguliere geneeskunde en natuurgeneeskunde. 

De E.E.N.® therapie is een multidisciplinare energetische therapie en werkt in causaal verband vanuit het meridiaansysteem om blokkades op energetisch/emotioneel/fysiek niveau in het energiesysteem en lichaam op te sporen en de energie (te veel yang of te weinig yin) te herstellen. Wanneer er een verstoring is in het lichaam, kan men deze ook terugvinden op chakra niveau. De therapie kan in alle leeftijdsfasen worden ingezet en is een op zichzelf staande therapie, maar kan ook ter ondersteuning en aanvullend worden ingezet naast een reguliere behandeling.

 

Gebruik van natuurlijke geneesmiddelen

We zetten naast communicatietechnieken verschillende ondersteunende middelen in om het evenwicht te herstellen en lichaam en geest in harmonie te brengen;

  • Homeopathie
  • Het SanoConcept
  • Dr. Schüssler celzouten
  • Lithotherapie
  • E.E.N.® energetica
  • Orthomoleculaire therapie
  • Aromatherapie
  • Bachbloesems

Afhankelijk van de diagnose kunnen we verschillende hulpmiddelen inzetten zoals diëten en voedingsadviezen, TuiNa (Chinese vorm van massage), ontspannende massages, handreflexologie, klier- en ademhalingstherapie, regressietherapie, polariteitoefeningen, behandelingen met de Ankh en klankschalen, chakra- en aurahealing, mudra's etc.

Bij afsluiting van het consult worden er ter ondersteuning van de therapie adviezen, oefeningen en ondersteunende middelen meegegeven zodat je actief betrokken blijft bij jouw helingsproces.


E.E.N.® energetica

Deze middelen werken transformerend, ze bevatten zeer hoge lichttrillingen en laten je weer in jouw eigen kracht komen. Deze middelen hebben een brede werking. Ze werken op chakra’s, energetisch en fijnstoffelijk niveau. De E.E.N.® energetica is eveneens toepasbaar bij kinderen en hun huidige problematiek. Vaak zijn kinderen zich bewust van vorige levens en bezitten ze al een hogere lichttrilling. De energetica geven ondersteuning om de onvoorwaardelijke liefde in ons te laten stromen en ondersteunen de transformatie van karma.


Contact
Telefoon: 06-27172885
Email: macareen10@gmail.com
Adres: Kruidenstraat 20
6681NH Bemmel