Praktijk voor Natuurgeneeskunde 

 

Op deze pagina leest u informatie over Urim-Code, straling, stiltewandelingen, wandelcoaching en klankschaalmassage.


Energetische stoel

De stoel is ook te huur. Zie tarieven.

De werking van de Urim-Code

De Licht-matrix van de Urim-Code stoel stemt zich volledig af op jouw energieveld. Je krijgt dat aan energie, wat je op dat moment nodig hebt en aankan. De Urim-Code heeft invloed op de lichtkracht van het elektromagnetisch lichaam (de aura), op alle energiebanen, op de nadi’s, de meridianen, organen, de trillingsfrequenties van het lichaam en dus de communicatie van alle cellen! De Licht-matrix, signaleert de aanwezige onbalans en werkt daarop in. Er zijn mensen die dit direct kunnen voelen, al heeft iedereen zijn eigen unieke beleving. Geen enkele ervaring is hetzelfde.  

Fysieke werking:

 • Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten
 • Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid
 • Het reduceren / neutraliseren van geopatische belasting
 • Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem
 • Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden

Energetisch:

 • Diepgaande energetische reiniging, energiebanen (meridianen) worden schoon gemaakt
 • Ka-kanalen worden geactiveerd, dit zijn de hoger-dimensionale energiestromen in het etherische lichaam, die dienen als galactische verlengstukken van het systeem van meridianen in het lichaam. Zij stemmen het lichaam af op het Christusbewustzijn
 • Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding
 • Trilling frequentie gaat omhoog
 • Verwijdering van negatieve energetische codes, implantaten & entiteiten

Spiritueel:

 • Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei
 • Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde; de goddelijke Moeder & het Hart van de Kosmos ervaren.
 • Het ervaren van de 9 dimensies, de schatkamer van de geest, waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat
 • "Reizen in tijd en ruimte" 
 • Inzichten ontvangen
 • Weer in verbinding staan met je Goddelijke Blauwdruk


Straling 

Heeft u last van hoofdpijn, slapeloosheid, transpiratie en vermoeidheid? Misschien bent u gevoelig voor een fenomeen dat u niet kunt zien, proeven of ruiken. Straling - is overal om ons heen aanwezig en heeft invloed op ons gedrag. 

Er kunnen echter maatregelen worden genomen om het lichaam te helpen omgaan met deze frequentiebelastingen. Wat dacht u van bijvoorbeeld het 5G netwerk? Men kan ernaar streven om de effecten van 5G in een vroeg stadium tegen te gaan om problemen te voorkomen. De (hoog-frequentie) straling veroorzaakt, onder andere, dat de rode bloedcellen samen plakken.  Dit betekent dat hoogfrequente straling kan leiden tot verminderde zuurstoftoevoer naar de cellen.  Ook raken de capillaire vaten gemakkelijker verstopt door de vorming van deze plak, waardoor zuurstoftekort in het weefsel optreedt.  Dit, op zijn beurt, kan leiden tot de verstopping van grotere bloedbanen en kan leiden tot ziekten – zoals hartaanvallen of beroertes.

Uit wetenschappelijke onderzoek blijkt dat straling het immuunsysteem kan beïnvloeden. Vooral kinderen worden zwaarder belast dan volwassenen, omdat ze van kleins af aan opgroeien met draadloze babyfoons, elektrisch kinderspeelgoed, spelcomputers, tablets en mobiele telefoons. 

Wetenschappers houden zich op grote schaal steeds meer bezig met de invloed naar straling op de gezondheid van mens, dier en natuur en lijken met groeiende bewijzen te komen. Drs. Karin Jansen legt in haar boek "Kinderen bewust (op) voeden" uit wat de risico's zijn van frequenties van draadloze technologieën: Hoge frequenties vanaf 800 MHz zijn niet te vergelijken met een gettoblaster waar 3FM of Skyradio op een aanvaardbaar volume uitzendt. Je moet minimaal denken aan 110 keer de geluidsapparatuur op een popconcert in de Heineken Music hal waar op zijn hardste volume 24/7 keiharde muziek uit de speakers komt.

Voorkom gezondheidsklachten en kom langs en laat uzelf testen en/of laat uw woning doormeten.


 
Macareen is stralingsdeskundige. Wilt u weten of u elektromagnetische straling in huis heeft, op welke plekken, hoeveel en wat u daar aan kunt doen?    

Neem dan contact met mij op.


Stiltewandeling of Wandelcoaching

Stiltewandeling. Een wel hele speciale ervaring is om met een groepje mensen. Bijvoorbeeld in de vroege ochtend een wandeling in stilte te maken in de  natuur. Ervaar de meerwaarde van een stiltewandeling met een kleine groep mensen in een sfeer waar alles oké is en alles is goed zoals het is. Afkeuring bestaan niet. Schuld, schaamte, boosheid of verdriet mogen er gewoon zijn. 

We staan stil bij de geluiden van de natuur en we luisteren we naar de harmonische geluiden van klankschalen uit Tibet. We mediteren,  waardoor zowel het fysieke en mentale lichaam in evenwicht wordt gebracht. Door gerichte eenvoudige bewegingsoefeningen te doen voelt u zich fitter en u merkt dat je mindfull(er) tegenover de dagelijkse dingen staat. 

Belangrijk is dat u zich bewust gaat worden van wat er speelt in uw lichaam en geest. Kijk er naar zonder oordeel en neem de opgebouwde concentratie, rust en alle positieve dingen mee in je fysieke lichaam en geest.   

Wandelcoaching. De wandeling maakt u met mij in de vrije natuur. Wandelcoaching biedt ondersteuning in het vormgeven van je eigen leven vanuit je diepste verlangens en talenten, zodat je vol in het leven kan staan. We kijken naar Je privéleven, je werk en/of maatschappelijke leven, je individuele bewustzijn én in relatie met anderen. Als metafoor gebruik ik graag de levensboom. Hierin zitten alle belangrijke elementen van de menselijke persoonlijkheid worden gesymboliseerd door de verschillende onderdelen.

Wanneer een boom een goede voedingsbodem, licht  en ruimte heeft gehad om te wortelen en te groeien, zie je dat terug in de schoonheid en de grootsheid van de boom. Hij staat in zijn kracht, hij kan tegen een stootje en beweegt mee met de wind.

We kijken naar hoe je bent opgegroeid, hoe je in het leven staat en welke keuzes je bewust of onbewust tijdens je leven hebt gemaakt om te komen tot wie je nu bent.

In je leven neem je ook vele rollen aan in relatie tot een ander en hoe ga jij met die rol(len) om?

Je bent mogelijk partner van, kind van, ouder van, vriend(in) van , collega van…

Door overbelasting van één of meerdere van die rollen  kan je uit je evenwicht gebracht worden en net zoals een boom figuurlijk scheef gaan groeien. Hierdoor kom je steeds verder van je diepste verlangen te staan en kunnen er gezondheidsproblemen ontstaan.

Herkenbaar?

 • Je hebt het gevoel dat je met alles en iedereen bezig bent, behalve met jezelf.
 • Er wordt veel van je gevraagd en je wilt aan de verwachtingen van de ander voldoen.
 • Je voelt het als jouw verantwoordelijkheid om er voor de ander te zijn.

Dus zeg je ‘ja’, terwijl je eigenlijk ‘nee’  zou willen zeggen.

Nieuwsgierig geworden?  Meldt u zich dan aan of neem contact op voor meer informatie.


"Bewegen is leven en leven is beweging"


Soundhealing

De trillingen die u hoort en voelt dringen door tot op celniveau en brengen lichaam en geest in totale ontspannenheid. U ervaart diepe rust en daardoor wordt ruimte gecreëerd om dingen te accepteren (bijvoorbeeld, stress, ziekte of andere blokkades). 

Een klankschalenmassage is gebaseerd op trillingen. De trillingen gaan met een bepaalde frequentie het lichaam in en maken uw lichaam en geest ontspannen. De trillingen werken in op gevoelens en ook op het geheugen en bevorderen en het zelf genezend vermogen. Door het luisteren naar de klank en het voelen van de trillingen wordt uw lichaam in staat gesteld om spanningen los te laten. Door de klankschaalmassage zal het lichaam mee gaan trillen met de frequentie van de klankschaal. Na de massage zal ieder lichaam weer zijn eigen trillingsfrequentie aannemen. Dit kan enkele uren maar ook een paar dagen duren. 

  

Andere toepassingen kunnen zijn: 
Lichamelijke- en psychische klachten
Psychotherapie, psychiatrie
prenatale en verloskundige hulp 
kinderen met ADHD, angst en of concentratiestoornissen
gehandicaptenzorg, logopedie, ergotherapie, verzorgingstehuizen, stervensbegeleiding

Let op: deze therapie  wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.          


Contact

Telefoon: 06-27172885 of 0481-465113
Email: macareen10@gmail.com
Adres: Kruidenstraat 20
6681NH Bemmel