Praktijk voor Natuurgeneeskunde 

 

Erkend HBO therapeut voor Bioresonantie therapie, E.E.N® therapie en Kleurenpunctuur

AGB-zorgverlenersnummer 90107089            AGB-praktijkcode 90066292            KvK nummer 74351036            VBAG lidnummer 2190400


Contact

Telefoon: 06-27172885 of 0481-465113                                                                     
Email: macareen10@gmail.com                                                                                   

Adres: Kruidenstraat 20                                                                                                

6681NH Bemmel                    
                                            

Doelstelling

Mijn doel is u te adviseren bij lichamelijke en of geestelijke klachten en bij het voorkomen van klachten en om u te begeleiden op uw weg naar gezondheid en vitaliteit. Mijn consulten hebben tot doel te zoeken naar de oorzaak en hoe dit zo goed mogelijk op een natuurlijke manier te behandelen. Het vaststellen van de oorzaak van uw klacht en behandeling hiervan leidt tot een effectieve therapie. Dit door gebruikmaking van de natuurgeneeskunde die de mens als totaal ziet en met een schat aan kennis en veelvoud van technieken uit de Bioresonantie, E.E.N® therapie, Kleurenpunctuur en/of Soundhealing, wordt u op een natuurlijke manier in balans gebracht en komt u weer in uw eigen kracht. 

Voor wie

- Voor iedereen die uit balans is en daardoor problemen heeft op lichamelijk, emotioneel en of psychisch gebied,                    

- Voor iedereen die (verdere) disbalans wil voorkomen, volwassenen en kinderen.                                                                                                                                      

Behandelingen/Klachten

Macareen is De specialist in het herstellen van hormonale onbalansen, ontgiften en versterken van het immuunsysteem, herkennen, analyseren en behandelen van chronische ziekten. Voorbeelden van de meest voorkomende klachten; angsten, onrust, (chronische)vermoeidheid, pijn, slaapproblemen, burn-out, stress, hoofdpijn, depressie, migraine, concentratieproblemen, maagklachten, ADHD/ADD, huidproblemen, allergieën, rusteloze benen....etc. Zeer uniek is de serie conflictoplossingsbehandelingen voor het oplossen van innerlijke conflicten met licht en kleur. Afhankelijk van de polisvoorwaarden uw aanvullende verzekering worden mijn behandelingen door veel zorgverzekeraars vergoed.

Werkwijze

Door te meten met welke frequenties de binnenkomende informatie resoneert krijgen we een goede indruk over de verstoringen die aanwezig zijn. Ter ondersteuning kunnen er nog aanvullende onderzoeken nodig zijn: polsdiagnose, BioWell (op de pagina behandelwijzen kunt u meer info lezen), iriscopie, tonganalyse en lichaamsgerichte onderzoeken van het gezicht en rug. Aan de hand van de onderzoeken wordt een op maat gesneden therapieplan opgesteld eventueel aangevuld met leefstijl en voedingsadvies. 

U kunt ook gewoon langskomen voor een bodycheck of ontspannende behandeling. U kunt zich ook opgeven voor een therapeutische stilte wandeling met aardingsoefeningen en Tibetaanse klankschalen om weer helemaal tot jezelf te komen.