Praktijk voor Natuurgeneeskunde 

 

Bioresonantie therapie, E.E.N® therapie, Kleurenpunctuur, Klankschaalmassage, Homeopathie, Astrologie, Yoga en Meditatie, Energetische stoel therapie, Piramide energie, diverse Workshops/(gast)docent 

Lid van beroepsvereniging VBAG - KvK nummer: 74351036

Contact

tel: 062717285 / 0481465113

email: macareen10@gmail.com

adres: kruidenstraat 20

6681NH  BemmelDoelstelling en werkwijze

Praktijk Macareen wil graag mensen met verschillende vragen over hun gezondheid ondersteuning bieden en ik ben blij dat u een kijkje komt nemen op mijn website. Wellicht is hiermee de eerste stap al gezet naar verbetering van uw gezondheid.

Mijn doel is u te adviseren bij lichamelijke en of geestelijke klachten en bij het voorkomen van klachten en om u te begeleiden op uw weg naar gezondheid en vitaliteit. Mijn consulten hebben tot doel te zoeken naar de oorzaak en hoe dit zo goed mogelijk op een natuurlijke manier te behandelen. Het vaststellen van de oorzaak van uw klacht en behandeling hiervan leidt tot een effectieve therapie. Dit door gebruikmaking van de natuurgeneeskunde die de mens als totaal ziet. Met een schat aan kennis en veelvoud van technieken kunnen we u behandelen met of alleen de therapie die u wenst. Het kan ook zijn dat u een combinatie van technieken nodig heeft om weer op een natuurlijke manier in balans te komen en weer in uw eigen kracht komt. 

Het vinden en behouden van een goede en lichamelijke en geestelijke balans is één van de grootste uitdagingen die het leven te bieden heeft. Waarom voel je je niet lekker? Waarom ben je soms ontevreden over jezelf of over alles? Ongezonde voeding, onder- of overgewicht, stress, mineraal/vitaminetekort, medicijngebruik, luchtvervuiling, virussen, bacteriën, schimmels en andere invloeden kunnen jouw lichaam uit balans brengen.

U kunt ook gewoon langskomen voor een bodycheck of ontspannende behandeling. U kunt zich ook opgeven voor een therapeutische stilte wandeling met aardingsoefeningen en Tibetaanse klankschalen om weer helemaal tot jezelf te komen.   

Afhankelijk van de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering worden mijn behandelingen door veel zorgverzekeraars vergoed.