Praktijk voor Natuurgeneeskunde 

 

5 (of 3) - weekse Mindful Walk of Run cursus


De cursussen van Mindful Run hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MEER ENERGIE".
Wil je graag in groepsverband leren hoe je Mindful Run technieken toepast tijdens het wandelen? Dan is de 5-weekse Mindful Walk cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere wandelaar. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende loper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik. Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen/wandelen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het (hard)lopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Sinds 2024 organiseer ik 5 weekse cursussen of 3 weekse cursussen in Bemmel. Ik zorg er altijd voor dat iedereen mee kan doen hoe snel of hoe langzaam je ook bent.

Bij mij loop je altijd met een lach. Plezier staat voorop tijdens mijn cursus.  

Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur of een cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2 uur, kosten bedragen € 129,00 p/p.
Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur of een cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2 uur, kosten bedragen € 129,00 p/p.
Ben je nog aan het onderzoeken of deze cursus iets voor jou is, dan hebben wij de mooie mogelijkheid voor jou om de eerste keer van een startende cursus als proefles mee te doen. Voldoet het niet aan je verwachting, betaal je € 15,- voor de proefles en ontvang je het resterende bedrag terug.


Wil jij liever hardlopen? Dan is de Mindful Run cursus geschikt voor jou.