Praktijk voor Natuurgeneeskunde 

 


Preventiechip en leidraad infectiepreventie 


De wereld is in de ban van Corona. De maatregelen van de overheid om de bestrijding van het virus onder controle te krijgen, en de invloeden van de media hebben verregaande gevolgen. Er heerst angst en paniek over het besmet raken met dit virus, en over de sociale en economische gevolgen van alle maatregelen. Ondernemers maken zich zorgen of zij wel kunnen voortbestaan. Gelukkig hebben BICOM-therapeuten de fantastische mogelijkheid om iets te kunnen betekenen. Juist in deze roerige tijd. 

Het bedrijf Regumed (ontwikkelaar en leverancier van o.a. bioresonantieapparatuur) heeft (aan alle BICOM therapeuten) een tip gegeven met betrekking tot het corona-virus: Macareen kan, via een speciaal protocol een speciale afweer chip voor u maken om de immuniteit te verhogen en de immuniteit te versterken. We maken daarbij gebruik van frequenties (trillingen). De chip bevat een mix van de frequenties van alle zeven bekende coronavirus stammen incl. de nieuwe corona virusstam COVID 19, en wordt voor u geprogrammeerd op de BICOM optima. De chip is bevestigd op een plakstrip die u direct op de huid bevestigd, op of nabij de thymus. U kunt de chip bij mij bestellen voor een bedrag van slechts 14,95 euro. Liefst per mail: macareen10@gmail.com                                                                                                 

Let op: de chip is niet DE oplossing voor deze corona-besmetting/crisis. De wetenschap en de conventionele geneeskunde hebben nog geen medicatie of therapeutische benadering geclassificeerd als " effectief". Mensen die corona-achtige klachten hebben horen thuis, en zich te melden in eerste instantie bij artsen, al is het in ieder geval om te handelen volgens de protocollen. Klachten = thuisblijven. Wij BICOM bioresonantie therapeuten kunnen alleen ondersteunen en het liefst preventief werken. Met de BICOM bevinden we ons op het gebied van de energetische natuurgeneeskunde. Als dit voor u een lastig te begrijpen woord is (en ook het woord frequenties), ga dan naar www.praktijkmacareen.nl, klik dan op de tabbladen "Bioresonantie" en of "Natuurgeneeskunde" en lees ook de homepage.

  

Leidraad infectiepreventie Covid-19

Voor in de praktijkruimte

Regels waar we ons aan houden voor uw en mijn gezondheid                                                                                                                                            Neemt u even de tijd om deze te lezen!

1. We geven elkaar geen hand;

2. Volg de aanbevelingen van het RIVM op;

3. Handen wassen na toiletbezoek (indien toegestaan);

4. Raak zo min mogelijk aan in de praktijkruimte;

5. Uw spullen (telefoon, sleutels etc.) stopt u weg in uw jaszak of tas;

6. Hou zo veel mogelijk minimaal 1,5 meter afstand tot uw behandelaar;

7. Nies of hoest in een papieren zakdoekje, dat u meteen wegwerpt in de prullenbak. Heeft u geen papieren zakdoekje, dan niezen of hoesten in uw ellenboog;

8. Na niezen of hoesten handen wassen met zeep of desinfectiegel;

9. Betaal met pin of maak het bedrag over;

10. Vervolgafspraak ontvangt u direct of digitaal;

Disclaimer

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.