Praktijk voor Natuurgeneeskunde 

 


Preventiechip 


De wereld is in de ban van Corona. De maatregelen van de overheid om de bestrijding van het virus onder controle te krijgen, en de invloeden van de media hebben verregaande gevolgen. Er heerst angst en paniek over het besmet raken met dit virus, en over de sociale en economische gevolgen van alle maatregelen. Ondernemers maken zich zorgen of zij wel kunnen voortbestaan. Gelukkig hebben BICOM-therapeuten de fantastische mogelijkheid om iets te kunnen betekenen. Juist in deze roerige tijd. 

Het bedrijf Regumed (ontwikkelaar en leverancier van o.a. bioresonantieapparatuur) heeft (aan alle BICOM therapeuten) een tip gegeven met betrekking tot het corona-virus: Macareen kan, via een speciaal protocol een speciale afweer chip voor u maken om de immuniteit te verhogen en de immuniteit te versterken. We maken daarbij gebruik van frequenties (trillingen). De chip bevat een mix van de frequenties van alle zeven bekende coronavirus stammen incl. de nieuwe corona virusstam COVID 19, en wordt voor u geprogrammeerd op de BICOM optima. De chip is bevestigd op een plakstrip die u direct op de huid bevestigd, op of nabij de thymus. U kunt de chip bij mij bestellen voor een bedrag van slechts 14,95 euro. Liefst per mail: macareen10@gmail.com                                                                                                 

Let op: de chip is niet DE oplossing voor deze corona-besmetting/crisis. De wetenschap en de conventionele geneeskunde hebben nog geen medicatie of therapeutische benadering geclassificeerd als " effectief". Mensen die corona-achtige klachten hebben horen thuis, en zich te melden in eerste instantie bij artsen, al is het in ieder geval om te handelen volgens de protocollen. Klachten = thuisblijven. Wij BICOM bioresonantie therapeuten kunnen alleen ondersteunen en het liefst preventief werken. Met de BICOM bevinden we ons op het gebied van de energetische natuurgeneeskunde. Als dit voor u een lastig te begrijpen woord is (en ook het woord frequenties), ga dan naar www.praktijkmacareen.nl, klik dan op de tabbladen "Bioresonantie" en of "Natuurgeneeskunde" en lees ook de homepage.